News Ticker

Hans Wiegel wordt columnist bij de Telegraaf

detelegraaf

De Telegraaf krijgt een nieuwe columnist, die ongetwijfeld ongezouten zijn mening gaat geven over hoe het een en ander in ons land gebeurd. Politieke standpunten, maar ook standpunten over algemene zaken.

Wekelijkse column

Hans Wiegel wordt een van de gezichten van De Telegraaf. Hij gaat wekelijks een column schrijven voor de krant. Dat meldt het dagblad vandaag op zijn voorpagina. Wiegels eerste column is vandaag al te lezen. Hij vertelt daarin dat hij pas kort geleden is gevraagd door hoofdredacteur Paul Jansen. “Ik hoefde daar tijdens ons gesprek niet lang over na te denken. Ik verheug mij er zeer op die oude band van vijftig jaar geleden weer aan te halen. En dat op een bijzonder moment“, aldus de VVD-coryfee.

Hij doelt op de Tweede Kamerverkiezingen. “Daarna de kabinetsformatie. Het wordt spannend! Deze krant zal daar zeker aan meehelpen.”

Wiegel volgt Geert-Jan Knoops op, die wegens zijn overvolle agenda onvoldoende kans zag zijn column in 2017 voort te zetten. “Wij danken Geert-Jan voor zijn bijdragen en inzet, en verwelkomen Hans“, zegt Jansen.

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: aloxe via Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1