News Ticker

Grootste hondenevenement komt dit weekend tot leven: Hond2016

hond2016

Hond2016, het nieuwe en tevens direct grootste hondenevenement van Nederland staat voor de deur. Hond2016 is de overkoepelende naam voor hét evenement waarbij de hondententoonstellingen Holland Cup en Winner Show centraal staan samen met een afwisselend demonstratieprogramma voor jong en oud. Naar verwachtingen verzamelen zich in de Amsterdam RAI dit weekend zo’n 7.000 honden en 20.000 baasjes en bezoekers.

40 landen

hond2016rai

De deelnemers van de exterieurkeuringen zijn afkomstig uit bijna veertig verschillende landen en vertegenwoordigen 528 rassen. Voor hondenliefhebbers zijn deze tentoonstellingen een graadmeter om te zien hoe het met de kwaliteit van een bepaald ras is gesteld. Hond2016 biedt daarnaast dus ook een uitgebreid demonstratieprogramma met interactieve workshops. De bezoekers wandelen als het ware door een tot leven gekomen hondenencyclopedie: van de Australian Terriër tot Zwitserse Witte Herdershond, ze zijn allemaal aanwezig. In het gezellige Hondendorp kunnen geïnteresseerden kennismaken met de vele hondenrassen, zich oriënteren op de aankoop van een rashond en de nieuwste hondenproducten aanschaffen.

RAI Amsterdam

Hond2016 is op 9, 10 en 11 december in de RAI in Amsterdam en dagelijks geopend van 7.30 uur tot 18.00 uur. Het demonstratieprogramma start elke dag om 10.00 uur. Entreekaarten zijn verkrijgbaar via de online ticketshop, bezoekers profiteren in de voorverkoop van Euro2,50 korting. Kijk voor meer informatie en het programma op www.hond2016.nl.

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Bron: ANP Pers Support

Photo credit: micheldebruin1 via Foter.com / CC BY-ND

Photo credit: ANP Pers Support

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1