News Ticker

De Wonderen van gezichtsolie

Dagelijkse verzorging

Het is belangrijk om de huid dagelijks te verzorgen en te hydrateren. Hiermee wordt veroudering van de huid tegengegaan. Veel vrouwen smeren daarom een dagcrème. Deze crèmes bevatten echter vaak stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de huid, zoals parfum, siliconen en parabenen. Deze stoffen zorgen er onder andere voor dat de crème lekker ruikt en smeert. Je vindt ze dan ook niet terug in gezichtsolie, omdat dit een natuurlijk product is.

Clarins Huile Orchidée Bleue

Clarins Huile Orchidée Bleue is een gezichtsolie voor de zeer droge huid en bevat 100% natuurlijke plantenextracten. De geïrriteerde huid wordt door deze olie van Clarins gehydrateerd en wordt zijdezacht. De opperhuid wordt zichtbaar verstevigd. Huile Lotus werkt verhelderend en normaliseert de talgafscheiding van de gecombineerde of vette huid. 100% pure plantenextracten, nul conserveringsmiddelen. Clarins’ essential oil met rozenhout, geranium en lotusextracten reinigt en verkleint poriën en verfijnt de huidstructuur. Hazelnootolie maakt zacht en kalmeert en sluit vocht in om het ontstaan van fijne lijntjes te voorkomen.

With plants, you can see beauty grow

Clarins is al 50 jaar dé plantenexpert in schoonheid en haalt haar meest werkzame stoffen uit de natuur. Clarins wil het onmogelijke mogelijk maken. Diep in de kern van elke plant zoeken de onderzoekers naar hét ultieme schoonheidsgeheim, naar dat ene zeldzame en effectieve bestanddeel. Dit, in combinatie met de perfecte aanbrengmethoden maakt de verzorgingsproducten van Clarins uniek.

Clarins komt voort uit liefde. De liefde en het respect van Jacques Courtin voor de schoonheid van vrouwen. In 1954 opende hij zijn eerste schoonheidsinstituut in Parijs met een unieke filosofie: vrouwen de beste huidverzorgingsproducten op basis van plantenextracten aanbieden die zich onderscheiden in innovatie en effectiviteit en hun wensen respecteren door constant in dialoog te blijven.

Zijn passie werkt aanstekelijk op zijn twee zonen, Christian en Olivier. Zij streven hetzelfde doel na: “meer doen, beter doen en met liefde doen”. De familie Courtin-Clarins werkt onophoudelijk aan de beste producten en de beste behandelingen voor vrouwen. Mede daardoor is Clarins vandaag de dag Europees marktleider op het gebied van exclusieve schoonheidsproducten en heeft het merk wereldwijd miljoenen klanten. Aan de basis van dit succes ligt de wil van de familie Courtin-Clarins om onvermoeibaar op zoek te gaan naar de beste producten uit de natuur.

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1