News Ticker

Gezellige kunst- en wijnproeverij met Janine Boot

jslider

Afgelopen week organiseerde de getalenteerde kunstenares Janine Boot, die in Laren woont en werkt, een hele gezellige wijnproeverij bij Sauter Wijnen in Bussum. Niet alleen konden de gasten 14 heerlijke wijnen proeven, maar ook genieten van de prachtige schilderijen van Janine. De stijl van schilderen door Janine is heel herkenbaar. Ze maakt indrukwekkende schilderijen met veel oog voor detail.

j600

De wijnen, die door Sauter Wijnen werden gepresenteerd om te proeven, waren een aantal witte wijnen, rode wijnen en rosé wijnen. De prijs van de wijnen varieerden van 6,95 euro tot aan 17,50 euro. De wijnen waren zodanig geselecteerd dat je een goed en duidelijk onderscheid kon maken. Gastheer Merijn Corsten van Sauter Wijnen, dat gesitueerd is aan de Huizerweg 128 in Bussum, had informatie over de wijnen op papier gezet met de prijzen erbij, zodat men goed geïnformeerd werd over de diverse te proeven wijnen.

Janine vertelde dat ze “Philippe” heeft geïntroduceerd. Philippe vertelt over de diverse wijnen via enkele geschreven teksten, die her en der in de wijnzaak te vinden waren en waarop men allerlei leuke wetenswaardigheden kon lezen over wijnen. Volgens Janine komt hier een heel leuk vervolg op en daarom is het leuk om Janine te volgen op haar website www.janineboot.nl.

29 augustus

Op 29 augustus organiseert Janine met Sauter Wijnen een tweede kunst- en wijnproeverij, maar dan aangevuld met heerlijke hapjes. Door nu ook hapjes toe te voegen aan de wijnproeverij kunnen de gasten de wijnen proeven in combinatie met diverse hapjes, waardoor de wijn een hele andere smaak krijgt. Wijn en eten horen niet voor niets bij elkaar en kunnen elkaars smaken versterken. Dat belooft een leuke en aangename proeverij te worden en iedereen is welkom zonder entreeheffing.

Kom gezellig op 29 augustus naar Sauter Wijnen in Bussum om te genieten van de fraaie kunstwerken van Janine Boot en de heerlijke wijnen en hapjes, die u kunt komen proeven. De zaak van Sauter Wijnen is prachtig en het assortiment is heel uitgebreid. Niet alleen de duurdere wijnen zijn verkrijgbaar, maar ook heerlijke wijnen, die vanaf 5,95 euro per fles te koop zijn.

De wijnen, die wij geproefd hebben, waren allemaal van prima kwaliteit en we zijn benieuwd naar de tweede kunst- en wijnproeverij op 29 augustus.

Mocht u de kunstwerken van Janine Boot willen bekijken bij Sauter Wijnen? U bent tijdens openingstijden van harte welkom, want ze exposeert voorlopig haar fraaie kunstwerken bij Sauter Wijnen in Bussum.

De website van Sauter Wijnen is www.sauterwijnen.nl.

j402     j401

j400     j403

j404     j405

janine

 

Foto’s: Amsterdam Today / Janine Boot

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1