News Ticker

Gezellig eet- en kunstspektakel op het Museumplein

am

Op zonderdag 27 september jl. was het heel gezellig op het Museumplein. Het is vaak sowieso gezellig op het Museumplein, maar dit keer stond het plein vol met foodtrucks, coffeecars, oesterbars, delicatessenuitspanningen en diverse kraampjes. In deze kraampjes verkocht men diverse soorten kunst, zelfgemaakte sieraden en andere mooie dingen.

Het Museumplein was zonovergoten en dat trok extra veel bezoekers. Niet alleen Amsterdammers, maar vooral ook veel toeristen. De belangstelling was groot voor dit gastronomische en kunstzinnige evenement en men genoot van het weer en de gezelligheid, die het evenement uitstraalde.

Om u een indruk te geven, staan hieronder enkele foto’s.

am1     am2

am3     am4

am5     am7

am8     am9

am10     am11

am12     am13

Photocredit: Amsterdam Today

 

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1