News Ticker

Gay Pride: Waar zijn de mooiste feestjes?

gayfoto

Van 25 juli tot en met 2 augustus vindt weer de Gay Pride plaats in Amsterdam. Dit pleidooi voor de emancipatie van de homo-, lesbo- bi- en transgendergemeenschappen is enorm indrukwekkend en zorgt zeker ook voor mooie feestjes en evenementen. Of je nou hetero, homo of bi bent.

Wij maakten een overzicht met de populairste feestjes voor je. Waarom je nou echt naar deze feesten moet? Ze zijn divers, laten je zien wat de Gay Pride in Amsterdam voorstelt én zijn ook nog eens lekker populair. Gaan!

Via deze link kunt u meer lezen over dit onderwerp.

Bron: amsterdaminside.nl

Photo credit: Carolina Georgatou / Foter / CC BY-ND

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1