News Ticker

Wie gaat beslag leggen op het RTL-salaris van Peter Jan Rens?

Oud-presentator Peter Jan Rens, ook bekend als Meneer Kaktus, heeft het de laatste jaren heel moeilijk om de touwtjes aan elkaar te knopen. Hij is hierdoor regelmatig negatief in het nieuws geweest.

Beslag leggen

Emile Ratelband wil beslag laten leggen op het salaris dat Peter Jan Rens krijgt voor zijn nieuwe tv-soap op RTL 5. Dat vertelt de positiviteitsgoeroe vandaag in De Telegraaf. Ratelband zegt dat hij Rens 6.000 euro geleend heeft om zijn huur te kunnen betalen, maar dat dat bedrag nog altijd niet is terugbetaald. Hij ontdekte waar Rens tegenwoordig woont en is verhaal gaan halen. Hij bracht een fotograaf van Privé op de hoogte en die is foto’s gaan maken van de bonje die ontstond.

Woest

Rens reageerde wóest, zegt Ratelband. “Rens gooide de deur dicht in mijn gezicht. Dat ging net goed. Belachelijk dat hij mij een matennaaier noemde, want als hij een maat was geweest, had hij tegen mij gezegd: ‘Emile, hoe lossen we dit op? Ik krijg geld van RTL voor onze realitysoap, nu kan ik je betalen.’ Maar hij ging gelijk tekeer. Zo asociaal.”

Uitgerangeerd

Zijn vriendin Virginia kwam woest het huis uit rennen. “Ik zei: Wees blij dat ik je gevonden heb, want nu kunnen wij eindelijk praten . ‘Nee,’ zei ze, ‘ Je krijgt niets meer vuile matennaaier, je bent gewoon jaloers omdat wij een televisieserie krijgen en jij niet, en omdat je uitgerangeerd bent.‘”

RTL-salaris

Ratelbands hoop is nu gevestigd op Rens’ RTL-salaris. “Ik heb nog niet uitgevonden hoe ik er beslag op kan leggen, want ze gebruiken zeven of acht schuilnamen. Ik moet om iets te kunnen ondernemen precies weten op wiens naam hun contract staat, maar RTL weigert elke medewerking. Schandalig dat zij Rens in bescherming nemen.”

Wat vindt u van deze kwestie?

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: Rob Hogeslag via Foter.com / CC BY-ND

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1