News Ticker

Waar gaan we naar toe op deze manier?

oud

Stabiliteit, houvast, waardigheid, moraliteit, betrouwbaarheid, normen en waarden zijn belangrijke zaken in ons leven in Nederland. Het zijn echter mooie woorden, maar in Nederland hebben deze fraaie woorden geen echte waarde meer.

Nederland is een welvarend land en dat komt, omdat ons land zorgvuldig is opgebouwd. Niet alleen qua infrastructuur, maar vooral ook doordat we vele regelingen hebben getroffen waarvan de inwoners gebruik kunnen en mogen maken. We hebben vele rechten, maar ook plichten. Prima allemaal.

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1