News Ticker

Exclusief: MATTIOLI GIOIELLI Puzzle earrings giftbox

senc

Kandinsky, Mondriaan en Calder. De invloeden van abstracte kunst en de 70’er jaren zijn de inspiratie van iconische Puzzle collectie van Mattioli Gioielli.

De collectie bestaat uit ready-to-wear sieraden welke op diverse manieren te combineren zijn.

De speelse tot de verbeelding sprekende trapeze vorm in diverse in het oog springende kleuren zorgen voor een frivole creatie. De sieraden van de Puzzle collectie zijn beschikbaar in diverse kleuren goud en soms voorzien van diamant. De veelal uit parelmoer vervaardigde trapezium vormen zijn in vele kleuren verkrijgbaar. De zeer gevarieerde Puzzle collectie benadrukt de veelzijdigheid van de vrouw, die zich aanpast aan elke situatie.

Dit wordt nog een extra benadrukt in de onlangs geïntroduceerde Mattioli Gioielli Puzzle Earrings giftbox. Men kiest zelf het materiaal van de oorhangers; roségoud, witgoud met eventueel de toevoeging van diamant. Daarbij komen hangers in tien verschillende kleuren die ervoor zorgen dat de oorhangers bij elke gelegenheid bijpassend kunnen worden gemaakt.

Op juwelengebied is Schaap en Citroen toonaangevend vanwege haar zeer gevarieerde aanbod van gerenommeerde Italiaanse juwelenmerken zoals Pomellato, Chantecler, Pasquale Bruni, Serafino Consoli en Mattioli Gioielli. De eigen juwelencollecties  ‘Highlights’ en ‘1888’ onderstrepen het vakmanschap en de rijke historie van het bedrijf wat nu ook een rol gaat spelen in de diamantwereld.

Bron: schaapcitroen.nl

Photo credit: schaapcitroen.nl

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1