News Ticker

Estée Lauder Re-Nutriv Diamond Dual Infusion serum

Estee Lauder

Estée Lauder: New Re-Nutriv Diamond Dual Infusion serum

In het zuidwesten van Frankrijk, diep onder de stam van de majestueuze eikenboom, groeit één van ’s werelds zeldzaamste natuurschatten: de Black Diamond-truffel. Re-Nutriv heeft deze truffel getransformeerd tot een kostbaar ingrediënt, een wetenschappelijk geavanceerde, krachtige energie-infusie die de huid verwent als nooit tevoren

NIEUWE Re-Nutriv Ultimate Diamond Sculpting/Refinishing Dual Infusion, een combinatie van twee uitzonderlijke elixers die afzonderlijk zijn verpakt om hun zeer krachtige werking te behouden en die worden samengevoegd bij het aanbrengen.

Het resultaat: elk facet van de huid ondergaat een grondige transformatie voor een meer gedefinieerde, verjongde en stralende look.

Het extract van Black Diamond-truffel in de gouden flacon vermengt zich met een indrukwekkende, revolutionaire technologie die de natuurlijke activering van SIRT-6* door de huidcellen ondersteunt. Dit helpt de energie van de huid te verbeteren en de natuurlijke productie van nieuw collageen en elastine te bevorderen.

De platinum flacon bevat een krachtige mix van huid verfijnende ingrediënten die de huid voorzichtig gladder, strakker en egaler maakt. Deze combinatie van uitzonderlijke luxe en baanbrekende prestaties vormt een ware innovatie op het gebied van huidverzorgingsproducten.

Prijs: €355.00  30ml

 

 

 

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1