News Ticker

Eerste dates: Waar moet je heen?

firstdate

This one is for the singles. Eerste dates: ze kunnen zo geweldig maar ook zo awkward zijn. Zeker met apps als Tinder, Happn, datingsites als Lexa en eDarling, kan het moeilijk zijn om in te schatten hoe jouw McDreamy in het echte leven is.

Wij hebben drie plekken in Amsterdam uitgezocht, waar de kans op awkwardness het kleinst is en de kans op K-I-S-S-I-N-G het grootst is. Nu nog even je haar doen.

Via deze link kunt u meer lezen over dit onderwerp.

Bron: amsterdaminside.nl

Photo credit: Charisma: http://pixeltinkerbell.blogspot.com / Foter / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1