News Ticker

DWDD Pop-up Restaurant sluit direct

dwdd

DWDD sluit per direct de deuren van het pop-up restaurant. Het kan de hoge culinaire verwachtingen niet waarmaken. Het restaurant, recht tegenover de studio van het tv-programma, zou drie weken lang een aantal gerechten serveren die chef-kok Robert Kranenborg de laatste vijf jaar in het programma heeft bereid. Vaak vergeten, exquise gerechten uit de haute cuisine van weleer. Ze werden onlangs gebundeld in een kookboek en als feestelijke presentatie sloten DWDD en Kranenborg de handen ineen om tijdelijk een restaurant te openen.

Het is helaas niet gelukt om de gerechten de finesse, smaak en allure te geven die we beloofden.

De meer dan drieduizend gasten die hebben gereserveerd voor een plek in het restaurant, en van tevoren de menu-prijs van tachtig euro hebben betaald, krijgen hun geld terug. De gasten die de eerste twee dagen in het restaurant hebben gedineerd, krijgen het bedrag van het menu teruggestort op hun rekening.

Uitleg: “We hadden ons er op verheugd. Avonturen kunnen mislukken. Erg jammer.”

Meerdere kranten hadden na de openingsavond een vernietigende recensie geschreven. Algemene teneur: de bediening maakte er een potje van en de prijs-/kwaliteitsverhouding van het eten was ronduit slecht.

Bron: dewerelddraaitdoor.vara.nl

Photo credit: RNW.org / Foter.com / CC BY-ND

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1