News Ticker

Driekwart van de mannen schijnt first date sex af te slaan

date

Driekwart van de mannen schijnt sex afslaan op een eerste date, volgens een peiling van meer dan 2.000 mensen. En een kwart zou niet kussen zelfs na hun eerste ontmoeting met een potentiële partner.

Het onderzoek wees uit dat 15 procent van de vrouwen graag gaan naar bed zou gaan met een nieuwe partner na een date, terwijl 72 procent van hen een flinke nachtzoen niet zou afslaan.

Mannen meer romantisch?

Het onderzoek heeft ook gesuggereerd dat mannen meer romantisch zijn dan hun vrouwelijke partners. 25 procent van de mannen zei dat ze het woord liefde binnen de eerste maand van het daten zouden gebruiken en slechts 16 procent van de vrouwen.

Vrouwen wachten waarschijnlijk met het vertellen aan hun partner dat ze van hem houden tot de vierde maand van het daten.
En terwijl driekwart van de mannen zeggen dat ze zonder probleem “Ik hou van je” als eerste zouden zeggen, zouden minder dan de helft van de vrouwen hetzelfde doen.

Mannen zijn ook bereid om eerder een nieuwe partner kennis te laten maken met hun ouders en het bijwerken van hun Facebook status “in een relatie” dan vrouwen, volgens de opiniepeiling. Ze doen dat na een gemiddelde van acht data.

Buitenwereld

Mannen maken er geen probleem van om te vertellen dat ze hun partner liefhebben, maar ook naar de buitenwereld laten zien dat ze een partner hebben door het veranderen van hun Facebook status en het laten zien van hun geliefde aan hun ouders. Vrouwen zijn een beetje meer op hun hoede. Ze nemen liever de tijd, voordat ze vergelijkbare niveaus van verbintenis willen verhullen. Het is bemoedigend dat mannen minder schroom hebben. Ze zijn bereid om veel meer open over hun gevoelens te zijn en vertellen hun partner hun ware gevoelens. Dat is goed nieuws.

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: Big Al / Foter / CC BY

About Frank Scheers

Mijn geboortestad Amsterdam is een prachtig uitgangspunt voor journalistiek. Amsterdam staat voor vrijheid van meningsuiting en tolerantie. Als journalist wil ik mij vrij en zonder beperkingen kunnen uiten over hetgeen zich in Amsterdam afspeelt, maar ook in de rest van de wereld. Ik schrijf zoveel mogelijk mijn eigen content, maar scan ook de rest van de wereld af naar opvallend nieuws. Dit nieuws hoeft niet altijd breaking news te zijn. Dit kan heel interessant nieuws zijn dat even belangrijk is als breaking news, maar iets minder bekend is, maar net zo belangrijk kan zijn voor de opinievorming. Naast nieuws uit Amsterdam en wereldnieuws richt ik mij ook op fraaie artikelen over politiek, mode, luxe artikelen, gezondheid, het milieu, entertainment, life style, business, onderwijs, shopping, gastronomie, reizen et cetera. Amsterdam Today is een actief online news magazine en wij brengen artikelen in het Nederlands en in het Engels. Belangrijk om te noemen is dat Amsterdam Today zich bezig houdt met Immersive Journalism. Dat wil zeggen dat wij fascinerend nieuws brengen in combinatie met virtual reality technieken. Je ervaart dan het nieuws alsof je er zelf bij bent. My hometown Amsterdam is a wonderful starting point for journalism. Amsterdam stands for freedom of speech and tolerance. As a journalist, I can express freely and without restrictions on what is happening in Amsterdam, but also in the rest of the world. I write my own content as much as possible, but also scan the rest of the globe for striking news. This news doesn't always have to be breaking news. This can be very interesting news that is as important as breaking news, but slightly less known and just as important to the way people form their opinions. In addition to news from Amsterdam and the world news I also write about articles on politics, fashion, luxury, health, environment, entertainment, life style, business, education, shopping, wining and dining, travel and so on. Amsterdam Today is an active online news magazine and we bring articles in Dutch and in English. Important to mention is that Amsterdam Today deals with Immersive Journalism. That means that we bring fascinating news in combination with virtual reality techniques. You will experience the news as if you were there. Contact: Website | More Posts

UA-62801321-1