News Ticker

De Troonrede in één overzicht

troonrede

Wat waren de belangrijkste thema’s uit de Troonrede van Willem-Alexander? Bekijk hier een presentatie waarmee u in één keer helemaal op de hoogte bent van alle onderwerpen uit de Troonrede.

Speciaal voor De Telegraaf creëerde MrPrezident deze presentatie waarin alle thema’s één voor één aan u voorbij komen. (Deze Prezi is het best te bekijken in fullscreen, dit kan door rechts onderin te klikken op het ‘fullscreen’ icoon).

Via deze link kunt u meer lezen en zien over dit onderwerp.

Bron: telegraaf.nl

Photo credit: FaceMePLS / Foter / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1