News Ticker

Chinees genieten in Amsterdam

chinaeten

Een vakantiegevoel krijgen terwijl je niet op vakantie bent? Dat kan. Wij willen je graag de Chinese feeling geven in Amsterdam. Pekingeend eten, naar het Amsterdamse Chinatown, tempels bekijken: het zit allemaal in deze route.

De Amsterdamse Zeedijk wordt ook wel Chinatown genoemd. Hier zitten veel Chinese restaurants en toko’s en hangen de pekingeenden in de ramen.

Gebruik deze link om meer te lezen over dit onderwerp.

Bron: amsterdaminside.nl

Photo credit: Rene Mensen / Foter / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1