News Ticker

De beste werkplekken in Amsterdam West

workspace

Amsterdam barst van de freelancers en ZZP-ers. Omdat het fijn is om af en toe een paar uurtjes in een koffiebar te werken in plaats van aan je eettafel heeft Cityguys samen met Workspaces.cc de beste werkplekken in het Amsterdam West in kaart gebracht. In deze koffiezaakjes en restaurants spreek je af voor je zakelijke koffie of lunch en heb je goede plekken met stroom, snelle wifi en heerlijke koffie.

Restaurant BAK

Restaurant BAK is echt een ervaring. De ruimte is goed verborgen onder het dak van de blootliggende balken in Pakhuis ‘t Veem aan de Van Diemenstraat. Ze begon als een pop-up restaurant, maar de pop blijft omhoog. Ze zijn hier om te blijven. Hopelijk voor een zeer lange tijd. Vanuit de zolder van de BAK heb je een mooi uitzicht op de Houthavens. Let wel op! maandag en dinsdag zijn ze gesloten.
Restaurant BakVan Diemenstraat 410

White Label Coffee

White Label Coffee is een leuk koffiezaakje aan de Jan Evertsenstraat in Amsterdam West. Met een aantal grotere werkplekken waar je prima met je laptop kan zitten. Ze branden hun eigen verschillende bonen in hun eigen koffiebrander. Initiatiefnemers Elmer en Francesco branden en serveren hoog kwaliteit koffie die ze graag met ons delen.
White Label CoffeeJan Evertsenstraat 136

Koffie Academie

De koffie academie zit sinds eind 2014 op de Overtoom en is een leuke plek dichtbij het centrum van Amsterdam. Eigenaar Wai, die ook architect is, heeft met het zelfgemaakte interieur van oa. sloophout een leuke plek gecreëerd met voldoende plek om te kunnen werken met je laptop onder het genot van een lekkere koffie.
Koffe AcademieOvertoom 95

Westergas Terras

Het WestergasTerras bevindt zich op het groene en historische terrein van de Westergasfabriek. Ideaal voor terrasliefhebbers maar ook als het kouder is kun je binnen in het restaurant genieten bij de open haard met uitzicht op het Westerpark. Het interieur kenmerkt zich door haar industriële uitstraling van baksteen, beton en roestig ijzer.
Westergas TerrasKlönneplein 4-6

Coffee Plaza DaCosta

Coffee Plaza is the place to be. De inrichting van de zaak wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan zitplaatsen. Voor ieder wat wils. Op de kaart staat uiteraard een groot assortiment lekkere koffie maar ook thee en andere drankjes. En voor degene die trek heeft zijn er tosti’s, zoetigheden, croissants, en diverse broodjes elk in vijf verschillende broodsoorten (panini’s en focaccia) te bestellen.
Coffee PlazaDe Clercqstraat 27

Bron: amsterdam.cityguys.nl

Photo credit: Michell Zappa / Foter / CC BY-SA

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1