News Ticker

Dat gaat naar Den Bosch toe: prachtige en gezellige slijterij!

bb4

Als u naar Den Bosch gaat, raden wij aan om in het centrum niet alleen een lekkere Bossche Bol te gaan eten, maar vooral ook langs te gaan bij de stadsslijterij uit 1985 met de mooie naam “Dat gaat naar Den Bosch toe”. De gezellige slijterij is gevestigd op een A-locatie in het hartje van de Bossche binnenstad in een historisch pand aan de Visstraat 10.

bb2

Zodra u de slijterij binnenstapt, wordt u hartelijk verwelkomt door de enthousiaste eigenaars Ernst en Catalin. Voor u het weet krijgt u een lekker drankje aangeboden om te proberen en lekkere drankjes hebben ze genoeg!

bb3

Met een ruime keuze aan gedistilleerde dranken zoals wodka´s, vele soorten rum, cognac en een breed assortiment aan whisky´s en likeuren. Een mooie collectie wijnen uit alle windstreken en veel flessen vol met bubbels is in ruime mate aanwezig. Daarnaast leveren ze heerlijke bieren, die gebrouwen zijn met smaakvolle Brabantse ingrediënten.

De Stadsslijterij heeft zijn eigen huismerk sinds 2008 uit de serie Dat gaat naar Den Bosch toe…® met als slogan ‘Alleen het beste komt naar Den Bosch toe’

Ze zijn altijd op zoek naar producten die goed van kwaliteit of bijzonder zijn en een eigen karakter hebben.

bb5

Je voelt je echt welkom bij deze vakkundige, maar vooral gezellige stadsslijterij in Den Bosch. Echt een aanrader als u in Den Bosch bent.

bb6    bb7

De gegevens van de slijterij zijn:
  • Visstraat 10
    5211 DN ‘s-Hertogenbosch
Foto’s: Dat gaat naar Den Bosch toe
About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1