News Ticker

De Czaar Peterstraat is de leukste winkelstraat

czaarpeterstraat

Na een nek-aan-nek-race met de Spiegelstraat in Bussum mag de Czaar Peterstraat in Amsterdam zich nu een jaar lang officieel de leukste winkelstraat van Nederland 2015 noemen.  In deze typische Amsterdamse winkelstraat met een lokaal karakter vind je een veelheid aan gespecialiseerde winkels en horecagelegenheden. Hier geen H&M of Zara maar zelfstandige ondernemers die een andere boodschap uitdragen. Met de combinatie van verrassend winkelen en het nabijgelegen Scheepvaartmuseum en de bruisende sinds kort ontwikkelde Marinewerf is de Czaar Peterstraat ‘the new place to be’!

Tweede plaats

Op een goede tweede plaats eindigde de Spiegelstraat in Bussum. Zelf noemen de ondernemers hun straat de gezelligste winkelstraat van ’t Gooi. Je kunt dan ook niet om deze leuke straat heen. In dit veelzijdige en bijzondere straatje vind je een uitgebreid assortiment aan speciaalzaken.

Bron: nlstreets.nl

Photo credit: Maks Karochkin via Foter.com / CC BY

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1