News Ticker

Creditcardmaatschappijen storten zich op reizigers

travel2

Niks is creditcardmaatschappijen te gek in hun zoektocht naar nieuwe klanten. Met de meest geweldige lokkertjes worden Mastercard, Visa en American Express aangeprezen als dé kaart voor op reis. Dat is goed nieuws voor de globetrotters onder ons. Die kunnen genieten van de vele voordelen die ook nog eens ‘gratis’ zijn.                   

Extra award miles

Ben je een frequente vlieger en heb je altijd al een keer willen betalen met American Express? Dan geldt nu een aantrekkelijke korting bij aanvraag van een goldcard vóór 31 augustus a.s. Het eerste jaar betaal je de aanschafkosten van 170 euro niet, als je de kaart bestelt via Ticketspy.nl, dé site voor goedkoop vliegen plus reizen. Ook ontvang je 7.500 award miles, een cadeau dat direct kan worden omgezet in een upgrade of een gratis ticket. Via deze Amex flying blue goldcard is het zelfs mogelijk om tickets in termijnen te betalen, renteloos in maximaal drie periodes. Nu reserveren en later afrekenen kan dus gewoon. Ideaal tijdens de KLM Wereldweken.

Gratis toegang 700 airport lounges

De Mastercard Black geeft ultiem genot voor iedereen die van luxe houdt en zich bij voorkeur ophoudt in business lounges, zelfs als je vliegt met een prijzenbeuker. Deze Mastercard Black komt met de zeer gewilde, maar anders onbetaalbare, Priority Pas. De Priority Pas kost normaliter 400 euro per jaar, maar blijft voor Mastercard Black leden onbeperkt gratis.

De voordelen die deze Pas met zich mee brengt zijn ontelbaar. Gratis toegang tot 700 airport lounges worldwide, ook als er Transavia, Vueling of Ryan Air op je boarding pass staat. In de lounges tref je behalve aangename rust, een drankje met bubbels, hapjes van een chef van naam, onbeperkt wifi en ga zo maar door. De Mastercard Black kost ‘slechts’ 204 euro per jaar. Partnercards kunnen kosteloos worden aangevraagd én je ontvangt na de eerste uitgave direct 50 euro retour op je rekening. Een meer dan goed begin van de vakantie.

Hoge bestedingslimiet voor student

Studerende kinderen zijn duur. Hoe fijn dat ze tegenwoordig zelf een creditcard kunnen aanvragen om bij onverwachte kosten in het buitenland toch over voldoende liquide middelen te beschikken. De ANWB card is speciaal voor jongeren vanaf 18 jaar t/m 25 jaar met een bijbaan. Het voordeel van deze ANWB card is de vrij hoge bestedingslimiet van 2.500 euro, handig als je kind een doktersrekening moet betalen op vakantie of niet kan pinnen. Verder zijn alle aankopen gedaan met deze card gratis 180 dagen verzekerd. En er wordt direct een startbedrag van 25 euro gestort om de vakantie mee te beginnen. Deze actie loopt tot 31 augustus 2015.

Kortom, reizen wordt een stuk aangenamer met de juiste creditcard op zak. Sterker nog: voor elke levensfase is er tegenwoordig wel een bijpassende creditcard met de nodige voordelen.

Ons advies: profiteer ervan! Maak een keuze en profiteer van die aantrekkelijke extra’s die anders misschien blijven voorbehouden aan de happy few.

Bron: ticketspy.nl

Photocredit: shutterstock

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1