News Ticker

Carlo Boszhard: “We willen graag de negende TV Kantine maken!”

kimholland

De TV Kantine van Carlo Boszhard en Irene Moors is jarenlang een succes op tv. De uitstekende persiflages van BN-ers zijn grappig uitgevoerd en de BN-ers zijn vaak trots als ze bij de TV-Kantine gepersifleerd worden.

2017

Carlo Boszhard rekent erop dat zijn persiflagecomedy TV Kantine ook in 2017 te zien is op RTL 4. Dat vertelt de televisiester in een interview met het AD. Na een pauze van een jaar is de afgelopen weken het achtste seizoen van De TV Kantine uitgezonden. Het resultaat stemt Boszhard meer dan tevreden en stemt hem positief over de toekomst van het programma. “Lullig misschien om van jezelf te zeggen, maar ik denk dat we onszelf overtroffen hebben. Het was de TV Kantine XL“, zegt hij.

Imitator

Dit seizoen heeft Boszhard acteur Kasper van Kooten ontdekt als perfecte imitator van Johan Derksen. “Ik overweeg voor volgend jaar toch een keertje Voetbal Inside te doen.”

Boszhard denkt dat er een negende seizoen komt. “We bekijken dat per jaar, maar daar ga ik wel vanuit.”

Erland Galjaard

De presentator is goed bevriend met Erland Galjaard, de baas van RTL 4. De twee waren zelfs aan het feesten met elkaar op de dag dat Irene Moors haar vertrek naar SBS 6 bekendmaakte. Galjaard had Moors maandenlang geen geschikt programma aangeboden.

Wat vindt u van het tv-programma “TV Kantine”?

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: Tjeerd via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1