News Ticker

Breed aanbod van reisproducten uit de cruisewereld tijdens Cruise Event Amsterdam

schip2

Op zaterdag 17 en zondag 18 oktober vindt het grootste Cruise Event plaats in de Passenger Terminal Amsterdam. Naast informatie over honderden cruisebestemmingen wereldwijd, kunnen bezoekers ook direct een reis boeken bij rederijen en touroperators. Nieuw dit jaar is de ‘Cruise News Lounge’ waar de nieuwste schepen in de spotlights worden gezet. Daarnaast staan er presentaties en films op het programma.

haven

Foto: Amsterdam Today

Het Cruise Event is de plek om ideeën op te doen, zowel voor ervaren cruisepassagiers als -reizigers in spé. Wie twijfelt over een cruise- of zeilvakantie gaat in gesprek met de rederijen en kiest uit bestemmingen wereldwijd. Van een luxe cruise door de Caribbean tot een zeiltocht met vrienden langs de Turkse kust of stedenbezoeken met het gezin in Europa. Vrijwel alle rederijen, ook met afvaarten vanuit Nederland, zijn vertegenwoordigd. Voor iedere bezoeker staat er een goodiebag en glaasje bubbels klaar.

Cruise News Lounge

Een speciaal podium is gereserveerd voor de nieuwste schepen, welke in 2016 te water gaan. In de speciale ‘Cruise News Lounge’ vertellen verschillende vertegenwoordigers van de rederijen over de noviteiten van deze schepen en kunnen bezoekers direct vragen stellen.

In het cruisetheater kunnen bezoekers presentaties en films van rederijen bijwonen met informatie over cruisetrends, uitleg over wat een cruisevakantie precies inhoudt, wat de mogelijkheden zijn en welke landen en steden allemaal kunnen worden bezocht.

Wie zich online voorregistreert, ontvangt 50% korting en betaalt aan de kassa slechts € 5,00 per persoon in plaats van € 10,-. Kinderen tot 17 jaar kunnen gratis naar binnen.

Holland America Line Cruise Tour

Gasten kunnen deelnemen aan de Holland America Line Cruise Tour, waarbij zij alles  ontdekken over cruisen aan boord bij deze rederij met een Nederlands tintje. Wie alles te weten wil komen over het allernieuwste schip, ms Koningsdam, welke op dit moment wordt gebouwd in Italië, moet de Holland America Line Cruise Tour zeker niet missen.

Port of the Year

Amsterdam heeft zich als cruisebestemming op de kaart gezet. Passenger Terminal Amsterdam heeft de titel ‘Port of the Year’ gewonnen bij de Seatrade Cruise Awards 2015. Deze prestigieuze award werd voor de 9e keer uitgereikt. Amsterdam stond op de shortlist samen met de havens Leixoes (Portugal) en San Francisco (Verenigde Staten).

Meer informatie over het Cruise Event, de presentaties en voorregistratie is te vinden op: www.cruise-event.nl.

schip1

Ontdek alle mooie bestemmingen tijdens een cruisevakantie ©Oceania Cruises

Sliderfoto: ms Koningsdam, het nieuwe schip van Holland America Line ©HollandAmericaLine

 

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1