News Ticker

BNR-baas Sjors Fröhlich vindt dat RTL Z te ver gaat

rtlz

BNR-hoofdredacteur Sjors Fröhlich vindt dat RTL Z met het verkopen van redactionele zendtijd te ver gaat. Dat zegt hij in Het Parool. Fröhlich vindt het echt niet kunnen dat redactionele uitzendingen worden betaald én ingevuld door een sponsor.

Een sponsor mag zich niet mengen in de redactionele content. Die lijn houd ik vol tot ik hier de deur achter me dichttrek. Om me heen zie ik dat de panelen bij verschillende mediabedrijven aan het schuiven zijn. Daar doe ik niet aan mee.”

Als voorbeeld noemt hij dus RTL Z. “Ik zie op de website van RTL-Z dat het mogelijk is om redactionele zendtijd te kopen. En in Volkskrant Magazine weet ik soms niet of voor sommige rubrieken is betaald. Elsevier Medialab schrijft de teksten voor een folder van Binck Bank. Dat is echt een aantal bruggen te ver.

Bron: mediacourant.nl

Photo credit: DaGoaty via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1