News Ticker

Bezoek het Eye Film Instituut in Amsterdam

eyeamsterdam

EYE biedt alles voor een geslaagde dag uit. Alleen al het gratis toegankelijke gebouw is een bezoek waard. Naast de doorlopende filmvertoningen bieden wij een gratis permanente tentoonstelling, imposante wisselende tentoonstellingen, interactieve videotours, een fijn restaurant met een prachtig uitzicht en een breed scala aan speciale programma’s, festivals en filmevenementen.

EYE presenteert tot en met 30 augustus If We Ever Get to Heaven, een tentoonstelling met het werk van de beroemde Zuid-Afrikaanse kunstenaar William Kentridge (Johannesburg, 1955). Kentridge werd bekend met zijn bijzondere animatiefilms, houtskooltekeningen en installaties. Daarnaast is hij werkzaam als opera- en theaterregisseur. Het is voor het eerst dat een dergelijk omvangrijke tentoonstelling met meerdere installaties van Kentridge in Nederland plaatsvindt.

Kijk via deze link naar de agenda van Eye Amsterdam.

Naast EYE is een (betaalde) parkeergelegenheid met een vriendelijk tarief van € 2,- per uur. In verband met bouwwerkzaamheden in de omgeving kan de parkeerplaats tijdelijk minder goed bereikbaar zijn. Let goed op de bewegwijzering zodat u niet onnodig omloopt of omrijdt.

Via deze link kunt u meer lezen over dit onderwerp.

Bron: eyefilm.nl

Foto: Amsterdam Today

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1