News Ticker

Beslag op rekeningen Bijenkorf-rivaal Haussmann

haussmann

Voor de tweede keer deze maand is beslag gelegd op de bankrekeningen van Haussmann, het Amsterdamse luxewarenhuis in spe.

De rechtbank gaf gisteren toestemming aan vastgoedondernemer Mozes Staszewski van ‘Emmes Holding’ om voor ruim 1 miljoen euro beslag te leggen op de bankrekeningen van Haussmann, dat in februari 2017 haar deuren op het Rokin in Amsterdam moet openen. Daarmee zou het vlakbij gelegen luxewarenhuis De Bijenkorf een geduchte concurrent krijgen.

Het beslag hangt samen met de terugvordering van een lening die volgens Staszewski vorig jaar “zonder onderpand of garantie” aan het warenhuisproject is verstrekt door Martin Smit, zelf initiatiefnemer van Haussmann, toen deze nog bestuurder bij Emmes was. “Ik wil dat bedrag terug. Ik voel me belazerd door mijn ex-medewerker”, aldus Staszewski.

Gebruik deze link om meer te lezen over dit onderwerp.

Lees hier en hier een eerder bericht van ons over dit onderwerp.

Bron: telegraaf.nl

Photo credit: Rog01 via Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1