News Ticker

Bent u Ondernemer? Amsterdam Today is uw Online Publicist!

atvisitekaartjes

Without a messenger ….. there is no story! Amsterdam Today publiceert elke dag met veel plezier aantrekkelijke nieuwsberichten en artikelen over Amsterdam en daar buiten in diverse categorieën.

Als publicist zijn wij the messenger en daar zijn wij goed in.

Bekend maakt bemind

Als ondernemer hebt u uw eigen vakkundigheid en daar bent u goed in. U bent ongetwijfeld ambitieus en u wilt uw onderneming laten groeien en elk jaar winst maken. Dat gaat niet vanzelf. Uw onderneming dient zich te onderscheiden van de rest en is onder andere gebaat bij het bekend zijn bij uw beoogde doelgroep. Daar is publiciteit voor nodig. De oude manier van een advertentie in de krant plaatsen of flyers uitdelen haalt het niet bij het effectief online publiceren van uw bedrijfsmatige activiteiten. Online publiceren is eenvoudig, snel, meetbaar, aanpasbaar, aantrekkelijk geprijsd, blijvend en, met de nieuwste technieken, de toekomst van publiceren. Daar weten wij alles van.

“Onbekend maakt onbemind” is het gezegde en Amsterdam Today maakt ondernemingen graag bemind!

Het uitgebreide netwerk van Amsterdam Today

De afgelopen jaren hebben wij enorm geïnvesteerd in een solide en groeiend netwerk. Amsterdam Today wordt maandelijks door tienduizenden unieke bezoekers bezocht. Dit zijn bezoekers uit Amerika, Nederland, Duitsland, Frank, Italië enzovoort. Zij bekijken gemiddeld 5 artikelen per bezoek. Op jaarbasis worden een paar miljoen keer diverse artikelen van ons gelezen. Wij zijn daarom in staat om een heel groot bereik te realiseren voor onze klanten, waarvoor wij publiceren. Niet alleen via onze site en via bijna alle sociale media hebben wij veel bereik, maar ook hebben wij onze eigen besloten groep Freelance Journalism op LinkedIn met meer dan 2100 actieve nationale en internationale mediaprofessionals die elke dag groeit.

Uw publicatie of uw persbericht via Amsterdam Today krijgt daarom het door u gewenst en meetbaar bereik bij uw doelgroep.

Effectief commercieel online publiceren

Amsterdam Today doet aan commercieel online publiceren door het schrijven van advertorials, die als onafhankelijk artikel overkomen, gelardeerd met sfeervolle foto’s, eventueel met een video, waarbij het artikel niet commercieel overkomt.

Onze artikelen over online publiceren

Indien u deze link of deze link gebruikt, kunt u onze eerder geplaatste artikelen over online adverteren lezen of inzien.

Enkele voorbeelden over onze verslaggeving

Masters of LXRY staat voor Luxury, Kwaliteit, Sfeer, Business en Beauty

Sensationele introductie nieuwe Ferrari bij De Hoefslag in Bosch en Duin

Hilton Haringparty 2016: Hoogstaand Culinair Amsterdams Society Event

Japanese Salon in Bussum celebrates 400 years of Rinpa Art

Society King François-Léon van der Velden krijgt locker bij Hajenius

Continu online zichtbaar, vindbaar, deelbaar en actief

Deze artikelen blijven altijd zichtbaar op het Internet en verdwijnen niet na een dag, zoals bij een krantenadvertentie en blijven continu actief, deelbaar en vindbaar via de zoekmachines. Vervolgens helpen wij u met het onder de aandacht brengen van uw advertorials via ons eigen uitgebreide netwerk. Aanvullend het boosten van uw advertorials bij uw beoogde doelgroep via Facebook is ook mogelijk, waarbij we exact kunnen meten welk bereik de advertorial heeft gekregen en zo nodig kunnen aanpassen voor een optimaal bereik. Het budget voor het boosten bepaalt u zelf. Wij helpen u gratis om het boosten in gang te zetten. U krijgt na het boosten een overzichtelijk rapport en kunt u de resultaten analyseren.

Wilt u een gegarandeerd bereik? Ook dat kunnen wij voor u realiseren op basis van uw budget.

Om nog meer aandacht te kunnen generen voor onze artikelen en onze advertorials zijn we gestart met Immersive Journalism.

Immersive Journalism

Amsterdam Today kijkt graag vooruit en heeft ontdekt dat Immersive Journalism de journalistieke vorm van de toekomst is. Het gebruik maken van nieuwe technieken zorgt voor vooruitgang, ook in de journalistiek. Immersive Journalism is het brengen van fascinerende nieuwsfeiten met veel foto’s, video’s of filmpjes en eventueel in combinatie met virtual reality. De lezers van het artikel ervaren het nieuws alsof zij er zelf bij zijn. Je krijgt als lezer een hele andere beleving van nieuws ervaren en dat past Amsterdam Today steeds meer toe in haar publicaties.

native     vrbril

Aan de linkerkant ziet u de oude vertrouwde manier van nieuws beleven en aan de rechterkant treft u de manier van nieuws beleven van de toekomst. Immersive Journalism houdt zich bezig met de nieuwste technieken op basis van virtual reality. Amsterdam Today beseft dat virtual reality in de kinderschoenen staat en groeit mee, want over 2 jaar weet men niet anders. Dan hebben de meeste mensen een virtual reality bril en ervaren zij het nieuws of het bekijken van video’s op deze fascinerende wijze.

Diverse mogelijkheden en budgetten

Amsterdam Today heeft diverse mogelijkheden om u als publicist van dienst te zijn. Wij schrijven advertorials in het Nederlands en in het Engels. Voor elk budget zien wij mogelijkheden. Voor startende ondernemers tot gevestigde ondernemers.

Op onze homepagina hebben we plaats voor 5 adverteerders. Hun artikel komt op een prominenteplaats op onze homepagina met een link naar het artikel. Om extra aandacht te krijgen, hebben we plaats voor 1 adverteerder op de Spotlight. Uw artikel blijft een maand op onze homepagina zichtbaar en u bereikt daardoor op een efficiente en effectieve manier uw doelgroep!

Uw advertorial kan over van alles gaan. Het kan bestaan uit een interview/vraaggesprek met de directeur of directie, zodat uw bedrijf persoonlijker wordt en men ziet wie achter het bedrijf zit. Een uitgebreid artikel over uw bedrijfsactiviteiten of nieuwe producten kan ook. The sky is the limit. Daarna is het mogelijk om te kiezen voor een aantal vervolgartikelen, die over uw bedrijfsactiviteiten gaan, zodat u nog meer opvalt. Hoe meer artikelen, des te lager ons tarief.

Gratis Virtual Reality Bril

Om onze vorm van journalistiek “Immersive Journalism” eer aan te doen, ontvangt u, nadat u ons opdracht hebt gegeven voor het schrijven van diverse artikelen, gratis een prachtige Virtual Reality Bril van Samsung: de Gear VR.

Contact ons en stel uw vragen

U kunt een e-mail sturen naar f.scheers@amsterdamtoday.eu of u kunt Frank Scheers bellen op 06-53 89 39 98. Hij wil u graag persoonlijk zijn visitekaartje aan u overhandigen en een aangenaam gesprek met u aangaan over uw wensen en mogelijkheden op het gebied van effectieve online publicatie voor uw onderneming.

Photo credit: Amsterdam Today

Photo credit: ritzotencate via Foter.com / CC BY-SA

Photo credit: nan palmero via Foter.com / CC BY

 

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Google+ | YouTube | More Posts

Leave a comment

Your email address will not be published.


*

UA-62801321-1