News Ticker

Benefiet event op schaatsbaan Amsterdam

schaatsbaan

Schaatsen voor stichting ‘Sport Helpt’

Stichting ‘Sport Helpt’ die droomontmoetingen realiseert tussen ernstig zieke kinderen en (Olympische) topsporter van zijn of haar favoriete sport, begint het nieuwe jaar uiteraard sportief.

Om ook in 2016 weer zoveel mogelijk jonge patiënten te laten lachen tijdens een zware periode, organiseert ‘Sport Helpt’ op zaterdag 23 januari een benefiet nieuwjaarsborrel om zo geld op te halen om droomontmoetingen tussen topsporters en ernstig zieke kinderen in het ziekenhuis te kunnen realiseren.

schaatsbaan2

Op het Museumplein in Amsterdam is ook deze winter een unieke schaatsbaan midden in de stad aangelegd. Op zaterdag 23 januari organiseert ‘Sport Helpt’ een benefiet nieuwjaarsborrel van 16.00 tot 22:00 uur op deze schaatsbaan. Het event zal van start gaan met een ijshockey toernooi, daarna kan er vrij geschaatst worden. ‘Sport Helpt’ deelt tijdens de borrel heerlijke Glühwijn uit. Verder zal er live entertainment aanwezig zijn en maakt iedereen kans op mooie prijzen. De gehele opbrengst van de kaartverkoop gaat naar stichting ‘Sport Helpt’.

schaatsbaan3

De ‘Sport Helpt’ nieuwjaarsborrel is het perfecte nieuwjaarsuitje voor vrienden en/of familie om zo een unieke schaatservaring te combineren met een goede daad voor 2016.

Datum:   Zaterdag 23 januari 2016
Tijd:        Van 16.00 uur tot 21.00 uur
Locatie:  Schaatsbaan Museumplein Amsterdam
Kosten:  € 15,- [huur schaatsen inbegrepen]

Kaarten kopen kan via deze link.

Bron: sporthelpt.pr.co

Photo credit: sporthelpt.pr.co

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1