News Ticker

Bij Apple zijn het zakkenvullers zegt GTST-dame Babette van Veen

apple

Service verlenen is belangrijk voor een bedrijf. Aandacht voor de klant is essentieel. Bepaalde bedrijven zijn daar wat makkelijker in. Helemaal als ze heel groot zijn en het ego van het bedrijf enorm is.

Klantenservice

GTST-bekendheid Babette van Veen ergert zich mateloos aan de klantenservice van iPhonePadMac-gigant Apple. Het miljardenbedrijf werpt een enorme drempel op als je een probleem wil melden met een van hun producten. Dat laat ze weten op Twitter. De meeste Apple-producten worden geleverd met 90 dagen gratis telefonische support en als je daarna telefonisch een probleem wil bespreken met de Apple-klantenservice, moet je 29 euro per gesprek afrekenen. Belachelijk, vindt ze.

De actrice kon het niet geloven toen ze dat vernam. “Als je een probleem hebt met Apple moet je Apple even bellen à 29 euro per ‘incident’. Incident? Monopolisten doen zeker niet aan service.”

Klantontvriendelijk

Van Veen vindt het erg klantonvriendelijk. “Ik heb gewoon een vraag, zou toch niet meteen afgetikt hoeven worden?”

Wie denkt dat 29 euro wisselgeld is voor een BN’er als Van Veen, heeft het mis. De actrice benadrukte vorig jaar dat ze lang geen 5.000 euro per maand verdient, zoals een twitteraar suggereerde: “Haha! Van welke planeet kom jij?”

Apple is de laatste tijd behoorlijk negatief in het nieuws, vanwege de vele problemen met de producten van de elektronicagigant. Zo is de nieuwste MacBook Pro afgeslacht door internationale media vanwege de vele technische problemen.

En onze eigen Cornald Maas heeft geen vertrouwen in iOS, het besturingssysteem van de iPhone. Hij twittert: “Ah. iOS 10.2 update aangekondigd. Of ik ‘m wil installeren. Troebel en gedoe, net als vorige update? #dtv”

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: Hernan Piñera via Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1