News Ticker

André Hazes zou op 30 juni 65 jaar geworden zijn

andrehazes2

André Hazes zou donderdag 65 jaar geworden zijn. Om zijn overleden vader te eren, heeft zoon André Hazes jr. een emotionele brief geschreven.

andrejunior

“Hé ouwe, 65 jaar zou je zijn geworden. Een opa leeftijd. Letterlijk in dit geval. Want ik mag jou een kleinzoon schenken. Wat zou je trots zijn. Net als ik. Elke dag weer. Dat ik jouw naam mag dragen is het allermooiste kado dat jij mij ooit hebt geschonken. En dat mag ik nu doorgeven. Mijn kado aan jou”, aldus een emotionele André jr. op Instagram. Hij plaatste bij zijn tekst een foto van zijn pa.

Video

Hij vervolgt: “Kan je nog houden van iemand waarmee je langer zonder leeft dan met? Zeker. Ik mis je steeds meer. Op een dag kom ik boven en dan halen we de verloren tijd wel weer in. Zal wel aan de bar zijn. Maar dan zal die kruk niet leeg zijn naast jou. Geniet lekker daarboven pik!”, sluit hij af.

Video

Om u weer even heerlijk te laten genieten van zijn optreden kunt u de onderstaande video bekijken!

Bron: telegraaf.nl

Photo credit: jdegraaf via Source / CC BY / Amsterdam Today

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1