News Ticker

André Hazes Jr. en zijn vriendin Monique hebben een zoontje

andrehazesjr

André Hazes Jr. (22) en zijn vriendin Monique Westenberg (38) zijn voor de eerste keer vader en moeder geworden. Het stel verwelkomde vanavond een jongetje die net als zijn vader en opa de naam André heeft. Dat heeft de presentator en zanger laten weten via SBS Shownieuws, de zender waar hij werkzaam is.

André Hazes Jr. op Facebook: “Op 25 Oktober om 22:25 is onze zoon Andreas Martinus Hazes (roepnaam André) geboren. Alles wat iedereen mij al die tijd al zei is waar. Het moment dat je dat kleine ventje voor het eerst vast hebt, weet je dat je je eigen leven zou geven voor hem. Hoe kan zo’n klein jochie mij zoveel kippenvel geven. Mij laten huilen hoe ik nog nooit gehuild hebt. Jij bent mijn wonder, mijn leven. Maar serieus, de moeder, mijn vrouwtje, @moniquenoell ! Ik heb zoveel bewondering en respect voor de manier waarop jij dit hebt ondergaan. Je was sterk, kalm en een moeder zoals een moeder op dit soort momenten hoort te zijn. Je gaf alles voor je kind. Diepe, diepe buiging. Ik ben trots dat wij dit kleine monster op de wereld mochten brengen.❤️#jongestrijder”

André was best zenuwachtig voor wat hem als kersverse vader allemaal te wachten staat. Hij denkt dat hij een best strenge papa is, “Een vader die zich laat aanspreken met ‘ouwe’ of ‘pik’.” Zijn vriendin schat hij minder streng in. ,”Als ik kijk naar hoe ze met onze honden omgaat, dan ben ik de persoon met een ruggengraat. Mijn meisje helemaal niet.”

Monique woonde de laatste periode van haar zwangerschap tijdelijk bij haar ouders. Dit doordat André door optredens niet altijd voor haar kon zorgen. Nu het kindje op de wereld is, zal het stel naar alle waarschijnlijkheid snel weer terugkeren naar hun rijtjeshuis in Vinkeveen.

Photo credit: jdegraaf via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1