News Ticker

Amsterdam ontvangt graag Cruiseschepen!

cruiseschip
AIDAprima

Afgelopen dinsdag was de AIDAprima voor het eerst in Rotterdam. Het team van Zeetours ging aan boord en maakte tijdens een minicruise naar Hamburg kennis met dit nieuwste paradepaardje van de rederij.

De reacties waren zeer positief: AIDAprima is een spectaculair schip dat voor jong en oud volop vertier biedt.

Amsterdam Today zag het mooie cruiseschip op donderdag 21 april aangemeerd liggen in Amsterdam.

AIDAprima brauhaus

Nieuw is de Beach Club, een (deels indoor) waterparadijs met Lazy River, waar ’s avonds spetterende feesten worden georganiseerd. Ook zijn er verschillende glijbanen, een groot videoschem en een sportdek met klimparcours. In de winterperiode kunt u zelfs een rondje schaatsen op een echte ijsbaan waar rondom de kerstperiode een gezellige kerstmarkt wordt gehouden. Inclusief glühwein!

AIDAprima beachclub

Aan boord kunt u een culinaire rondreis maken met keuze uit maar liefst 12 verschillende restaurants (sommigen met bijbetaling). In de buffetrestaurants is de verzorging semi all-inclusive en zijn naast de maaltijden de tafeldranken inbegrepen. In de Brauhaus worden verschillende bieren gebrouwen van gezuiverd zeewater. Vers van de tap en lekker met een schnitzel met friet! Voor een intiem diner voor twee biedt gourmetrestaurant Rossini uitkomst.

AIDAprima terras

De schepen van AIDA zijn al van een afstand te herkennen aan de warme rode glimlach. En net zo uitgesproken als het uiterlijk van de schepen is het concept aan boord. Cruisen in Clubstijl, oftewel ongedwongen, sportief, dynamisch en informeel. Ervaar deze unieke beleving nu zelf! AIDAprima maakt het gehele jaar 8-daagse cruises in West-Europa met inscheping in Rotterdam.

AIDA-AIDAprima

Cruise West-Europese steden

usp1 Stedencruise waarbij u in 8 dagen tijd o.a. Londen, Parijs en Hamburg kunt zien
usp1 Splinternieuw schip met semi all-inclusive verzorging
usp1 Indoor Beach Club, Lazy River en sportdek met klimparcours

Bron: zeetours.nl

Photo credit: zeetours.nl / Amsterdam Today

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1