News Ticker

Amsterdam Gay Pride 2015 was fantastisch

gaypride2015

De 20-ste Gay Pride in Amsterdam was een groot succes. Het weer zat natuurlijk mee, maar het was aan de organisatie, de deelnemers en de talloze feestelijk geklede bezoekers te danken dat het een groot feest is geworden.

Heel Amsterdam was volgelopen met vele enthousiaste bezoekers, die allemaal het grandioze spektakel wilden aanschouwen. De grachten stonden vol met belangstellenden en met een drankje in de hand stond men te wachten op de botenparade, de canal parade, die om 13.30 uur zou beginnen. Alle boten werden verzameld bij het Westerdok en via de Korte Prinsengracht kwamen de ruim versierde boten met hier en daar een BN-er aan boord aan op de Prinsengracht.

Aangezien het rijen dik stond bij de grachten zochten velen een wat hoger plekje om alles goed te kunnen zien.

Om een sfeerimpressie te geven, hebben we enkele video’s en een aantal foto’s hieronder geplaats.

Klik op de onderstaande links naar de video’s.

Video 1

Video 2

Video 3

Video 4

Video 5

Video 6

Video 7

Video 8

gp1     gp2

gp3     gp4

gp5     gp6

gp7     gp8

gp9     gp10

gp11     gp12

gp13     gp14

gp15     gp16

Foto’s: Amsterdam Today

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1