News Ticker

Amsterdam en het nieuwe jachtterrein voor rijke kooptoeristen

rokin

Razendsnel verandert de bouwput van de Noord/Zuidlijn in Amsterdam in een nieuw jachtterrein voor rijke kooptoeristen. Op een steenworp afstand van de Bijenkorf, dat zich sinds twee jaar nadrukkelijker richt op rijke toeristen, verrijst een nog chiquer koopwalhalla dat zich moet kunnen meten met de allure van Harrods in Londen, het Amerikaanse Bergdorf Goodman of Galeries Lafayette in Parijs. Direct naast dit warenhuis van Haussmann wordt een grote Marks & Spencer uit de grond gestampt.

De vertimmering van dit stukje Amsterdam, ook aangeduid als Rokin District, is in volle gang. Van verrommeld gebied vol wisselkantoren en ticketshops verandert het in een nieuwe ‘Rode Loper’ die loopt van het centraal station tot aan de Munt. Waar even verderop niet zo lang geleden Maison de Bonneterie ter ziele ging, vestigen zich rond de nieuwe warenhuizen nu pronkwinkels van internationale modeketens als Forever 21, Pull & Bear, Betsy Palmer, H&M, C&A en Senza. Diamantair Gassan gaat er in 2017 verbouwen.

Via deze link kunt u meer lezen over dit onderwerp.

Bron: fd.nl

Photo credit: ericderedelijkheid via Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1