News Ticker

Heeft Amstel Hotel restaurant La Rive terecht haar Michelinster verloren?

larive

Verontwaardiging alom. De juryleden van de Michelingids hebben gemeend dat La Rive geen Michelinster mag hebben. Tijdens de uitreiking van de Michelinsteren in het DeLaMar Theater in Amsterdam bleek dat Roger Rassin zijn sterren voor Le Restaurant en het Amstelhotel-restaurant La Rive mag inleveren.

Opmerkelijk

Opmerkelijk, want dit is het enige sterverlies waaraan geen verhuizing of bedrijfsbeëindiging ten grondslag ligt. General manager Anita Bos en executive chef Roger Rassin waren zelf overigens niet bij de presentatie aanwezig.  Opmerkelijk gegeven is, dat de tekst bij de vermelding van La Rive in de Michelingids van vorig jaar en dit jaar identiek is (inclusief tikfout!), terwijl er sprake is van sterverlies. Copy, paste? Overigens hoorden we daar niemand over toen de ster behouden werd.

Nieuwkomers in Amsterdam met ster

De gasten van het hotel kunnen uiteraard nog steeds uitstekend dineren in het restaurant, maar voor een officiële ‘sterrenmaaltijd’ kunnen zij bijvoorbeeld uitwijken naar de nieuwkomers in Amsterdam. Dat zijn Bolenius, Mos en Rijks.

Bron: hospitality-management

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: Otto Gelderman via Foter.com / CC BY

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1