News Ticker

In de allereerste Carpool Karaoke met James Corden zat George Michael

georgemichael

Het afgelopen jaar zijn ons vele bekende musici ontvallen. Helaas ook nog vaak jong. Hoe dan ook het is altijd triest als weer iemand komt te overlijden.

George Michael

Nederland werd zondag na het kerstdiner opgeschrikt door het nieuws over het overlijden van George Michael (53). Ook op de rest van de wereld wordt gerouwd, waaronder door komediant James Corden. Hij heeft een speciale connectie met de Careless Whisper-zanger, want hij was in 2011 de allereerste gast in Carpool Karaoke, dat momenteel een monsterhit is op YouTube. Waar het nu een onderdeel is van zijn eigen talkshow, reed hij destijds rond met Michael voor het goede doel.

Meezingen

Deze zomer zei Corden nog op de radio dat het item met Michael hem op weg heeft geholpen om van Carpool Karaoke een uiterst succesvol fenomeen te maken. Samen met Michael zong de Brit luidkeels klassiekers mee zoals I’m Your Man.

Corden laat op Twitter weten te rouwen om het verlies van Michael. “I’ve loved George Michael for as long as I can remember. He was an absolute inspiration. Always ahead of his time.”

Video

Veel aandacht

In de Nederlandse media wordt uitgebreid stilgestaan bij het overlijden van Michael. Veel radiozenders draaien hits van de wereldster. Radio 2 merkt op dat Michael dit jaar elf keer in de Top 2000 staat: zes keer solo, twee keer in duet, twee keer met Wham! en één keer met Band Aid.

Missen

George Michael zal door velen gemist worden. Hij was een opvallende en heel getalenteerde musicus. Gelukkig kunnen we blijven genieten van zijn prachtige muziek.

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: angela n. via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1