News Ticker

Ajax wint van Willem II met 0-4 in Tilburg

ajaxamsterdam

Ajax heeft op bezoek bij Willem II uitstekende zaken gedaan. De ploeg van trainer Frank de Boer vijzelde het doelsaldo flink op. Ajax won met 4-0. Het doelsaldo kan in de titelstrijd met PSV, dat nu nog een punt meer heeft, nog wel eens van doorslaggevend belang worden.

De twee overgebleven titelkandidaten houden de spanning er voorlopig in tijdens de titelrace. Over twee weken ontmoeten ze elkaar in het Philips-stadion. Ajax ontvangt daarvoor nog NEC, PSV neemt het eerst op tegen sc Heerenveen.

Willem II sloot een vervelende week af met een zware nederlaag. De club uit Tilburg hoorde van de KNVB dat er opvallend veel geld was ingezet op duels met NEC en FC Utrecht na de winterstop. Dat hoeft niet te betekenen dat die bewuste ontmoetingen ook gemanipuleerd zijn, maar Willem II komt liever op een andere manier in het nieuws. Ook al omdat oud-speler Ibrahim Kargbo in 2009 volgens de KNVB samen met een gokbaas uit Singapore wel geprobeerd heeft een wedstrijd met FC Utrecht te beïnvloeden.

Via deze link kunt u meer lezen over dit onderwerp.

Bron: telegraaf.nl

Photo credit: FaceMePLS via Foter.com / CC BY

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1