News Ticker

Adverteren op Amsterdam Today

bijenkorf

Mensen houden van media die hen raken en adverteerders zijn geïnteresseerd in platforms waar ze een gepassioneerd publiek kunnen bereiken. Door de combinatie van journalistiek vakmanschap en slimme technologie kan Amsterdam Today hun voorzien in die wensen.

Content marketing is de juiste manier om uw bedrijf op een efficiënte manier onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Een aantrekkelijk redactioneel bericht over uw bedrijf, een advertorial, levert voor u het gewenste bereik op.

De  bezoekers van een website zijn hedendaags bannerblind en willen graag iets lezen over een bedrijf. Onze advertorial is een uitgebreid geschreven artikel over uw bedrijf, waarbij aantrekkelijke foto’s worden toegevoegd. Amsterdam Today is een specialist in content marketing.

Adverteren op radio, tv of in een papieren krant is steeds minder interessant. Via onlinekanalen kunnen bedrijven hun doelgroep steeds beter bereiken en de resultaten en statistieken zijn veel beter meetbaar.

Amsterdam Today

Amsterdam Today is een actief online news magazine. Wij richten ons op de beter opgeleide personen uit het hogere segment. Onze artikelen schrijven wij zelf en we scannen de wereld af naar interessante berichten. We plaatsen nieuws uit Amsterdam en nieuws uit de gehele wereld. Uniek is dat we onze artikelen plaatsen in diverse talen. Dat geeft een internationaal karakter aan ons online news magazine.

Amsterdam Today richt zich naast nieuwsfeiten op onderwerpen als reizen, luxury, entertainment, gastronomie, politiek, kunst, mode, shopping, techniek, milieu, gezondheid, life style, automotive, business, design, uiterlijke verzorging, sport et cetera.

Onze site wordt door duizenden unieke bezoekers per dag uit meer dan 100 landen bezocht. Zij komen gemiddeld 2,6 keer per dag terug, waarbij zij tijdens hun bezoek gemiddeld 7 artikelen lezen gedurende ruim 10 minuten.

Hiltonharing

Via deze link kunt u ons artikel lezen over de Hilton Haringparty 2015.

Zoals we het artikel over de Hilton Haringparty 2015 hebben geschreven, schrijven wij ook onze advertorials uitgebreid en altijd met goede foto’s erbij geplaatst, die de identiteit van uw bedrijf ondersteunen. De identiteit en de reputatie van uw bedrijf is waar het om gaat, want dat is de reden waarom uw klanten uw bedrijf gaan bezoeken.

De wervende kracht van de digitale media

Uw bedrijf wordt door ons actief onder de aandacht van uw doelgroep gebracht door de advertorials, die wij voor u schrijven en plaatsen. Uw advertorial komt bij ons in de slider op onze homepagina en wordt hetzelfde behandeld als elk ander artikel dat we plaatsen. Uw advertorial komt over als een aangenaam artikel en niet als reclame. Via het adequaat hanteren van SEO is uw advertorial vindbaar via alle zoekmachines, maar ook plaatsen wij uw advertorial op onze sociale media, zoals LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+ et cetera. Via de sociale media kan men uw advertorial delen en wordt het bereik nog groter en heeft u nog meer waar voor uw geld!

Bij LinkedIn hebben we naast duizenden interessante connecties onze eigen besloten groep “Freelance Journalism” waar ruim 1150 personen uit de media lid van zijn. Dit zijn journalisten, fotografen et cetera. Zij lezen ook uw advertorial hetgeen wellicht extra exposure kan opleveren. Indien gewenst kunnen wij uw advertorial in meerdere talen plaatsen.

Amsterdam Today kent diverse aantrekkelijke mogelijkheden voor bedrijven, die hun bedrijf willen promoten via onze als magazine ingerichte website.

Onze tarieven zijn heel interessant en op verzoek opvraagbaar via f.scheers@amsterdamtoday.eu. Vanaf 95,- euro per jaar kunt u al bij ons terecht.

Overzicht advertentiemogelijkheden

 1. Plaatsing van de bedrijfsnaam met een directe link naar het bedrijf op de Amsterdam Business Guide.
 2. Advertorial.
 3. Advertorial in het Engels.
 4. Advertorial in the Spotlight op de homepagina gedurende 3 dagen.
 5. Advertorial in the Spotlight op de homepagina gedurende 3 dagen in het Engels.
 6. Banner op de homepagina gedurende 1 maand. Om de twee weken een advertorial. Dat zijn 2 advertorials in totaal. Plaatsing 1 jaar op de Amsterdam Business Guide met een link naar de website
 7. Zoals bij 6 genoemd, maar dan in het Engels.
 8. Banner op de homepagina gedurende 2 maanden. Om de twee weken een advertorial. Dat zijn 4 advertorials in totaal. Plaatsing 1 jaar op de Amsterdam Business Guide met een link naar de website
 9. Zoals bij 8 genoemd, maar dan in het Engels.
 10. Banner op de homepagina gedurende 3 maanden. Om de twee weken een advertorial. Dat zijn 6 advertorials in totaal. Plaatsing 1 jaar op de Amsterdam Business Guide met een link naar de website.
 11. Zoals bij 10 genoemd, maar dan in het Engels.
 12. Speciale thema editie. Dit kan gaan om 3, 5, 8 of 10 adverteerders, die samen een zelfde soort product onder de aandacht willen brengen vanuit hun eigen visie.
 13. Professionele fotograaf voor een fotoshoot.
 14. Social Media advertenties: Facebook, LinkedIn, Twitter et cetera.

Aanvullend

Alle advertorials bestaan uit 600 tot 1000 woorden en worden altijd via onze sociale media verspreid hetgeen extra exposure oplevert, doordat het gedeeld kan worden.

Alle advertorials zijn inclusief 1 of meerdere foto’s en/of video’s. De advertorials worden getoond op de slider en blijven op het Internet vindbaar.

Een foto of foto’s worden door de klant rechtenvrij aangeleverd. De grootte van de foto of foto’s wordt in overleg bepaald.

Betaling binnen 1 maand na facturering.

Alle bedragen zijn ex. 21% BTW.

Bezoekers Top 15

 1. Duitsland
 2. Amerika
 3. Nederland
 4. China / Hongkong
 5. Engeland
 6. Frankrijk
 7. Israël
 8. Italië
 9. Zweden
 10. Ukraine
 11. Filipijnen
 12. Canada
 13. Rusland
 14. Egypte
 15. Turkije

Check Every Day Amsterdam Today!

logoamsterdamtoday

Foto’s: Amsterdam Today

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1