News Ticker

Adele geeft twee extra concerten in Amsterdam

adele
Adele geeft twee extra concerten in Amsterdam. Naast de twee concerten op 1 en 3 juni, staat de zangeres ook op 4 en 6 juni in de Ziggo Dome. Voor de concerten op 1 en 3 juni zijn geen kaarten meer beschikbaar, zo laat Ticketmaster weten. Binnen een half uur waren alle tickets verkocht.

De kaartverkoop van de concerten op 4 en 6 juni gaat van start op 7 december.  Volgens een woordvoerder van Mojo blijft het bij deze vier shows, omdat er niet meer ruimte is in de agenda van de zangeres. Ook in het Verenigd Koninkrijk, Zurich en Antwerpen zijn nieuwe data aangekondigd vanwege de belangstelling.

Hogere prijzen

Op websites als Seatwave.nl werden al direct tickets aangeboden voor veel hogere prijzen, waarvan de duurste rond 10.30 uur voor 749 euro per stuk werd aangeboden.

De Britse zangeres, bekend van nummers als HelloSomeone Like You enChasing Pavements, gaf voor het laatst in 2011 in Nederland een optreden. Toen stond ze op het podium van Paradiso.

Bron: nu.nl / ANP

Photo credit: Jason H. Smith / Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1