News Ticker

Accor mogelijk met hotel in kasteel van Versailles

versailles

Het Kasteel van Versailles, dat in de 17de en 18e eeuw diende als woonplaats van Franse koningen, wordt mogelijk een hotel. Het Laatste Nieuws meldt dat de toeristische trekpleister van Parijs drie gebouwen wil omvormen tot hotel. Volgens de krant Journal du Dimanche is de hotelgroep AccorHotels een van de geïnteresseerden.

Historisch erfgoed
De gebouwen in het kasteel zijn al zeven jaar ongebruikt en beslaan een oppervlakte van 2800 vierkante meter. In 2010 was er al een plan om een hotel in het kasteel te maken, maar dat is nooit uitgevoerd. Het huidige plan is erop gericht om historisch erfgoed tot economisch rendabele investeringen om te vormen. De daken en muren van het kasteel moeten eerst nog gerenoveerd worden, wat ongeveer vier tot zeven miljoen euro zal kosten.

Bron: hospitality-management.nl

Photo credit: bortescristian / Foter / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1