News Ticker

1e flagship store Duo Penotti ter wereld in Amsterdam

duopenotti

Iedereen kent de beroemde hazelnootpasta van Duo Penotti. Dubbel lekker in een potti. Het merk wordt inmiddels in meer dan 40 landen wereldwijd verkocht. De roots van dit beroemde merk liggen echter in Nederland. Om dit nog eens te onderstrepen, en om consumenten te laten zien wat er allemaal mogelijk is met de bruin-witte hazelnootpasta, opent Duo Penotti haar eerste flagship store ter wereld. De opening is op zaterdag 19 maart in hartje Amsterdam.

Goed nieuws voor alle Duo Penotti fans die ook buitenshuis van hun favoriete hazelnootpasta willen genieten! Op 19 maart a.s. opent de 1e Duo Penotti flagship store zijn deuren. In hartje Amsterdam,  op een toplocatie aan het Rokin. In de winkel worden allerlei dubbel lekkere producten verkocht die met Duo Penotti zijn bereid, zoals Duo Penotti macarons, bonbons en koffie, maar ook muffins, wafels, softijs en milkshakes. Warm en koud. In de Duo Penotti flagship store is alles mogelijk.

Het concept van de flagship store is een samenwerking tussen Peeters Produkten, het bedrijf achter Duo Penotti, en Kiro Beheer, dat jarenlange ervaring heeft in horeca en retail en in het centrum van Amsterdam inmiddels meer dan twintig ondernemingen met ruim tweehonderd medewerkers heeft. Het concept van de flagship store is bedacht door Roberto Fava, die eerder de succesvolle concepten voor Ice Bakery en Bakery Cafe ontwikkelde.
De populaire Ice Bakery keten opende onlangs zijn tiende filiaal.

Duo Penotti bestaat sinds 1987 en is bedacht door Marcel Peeters, Algemeen Directeur en eigenaar van Peeters Produkten. Het grote succes volgde begin jaren ’90 met de opvallende TV-commercial en de, herkenbare Duo Penotti song, ‘Duo Penotti. Dubbel lekker in een potti’. Door een duidelijke positionering en een consistente, onderscheidende marketing-aanpak, is Duo Penotti uitgegroeid tot een merk dat inmiddels in meer dan 40 landen over de hele wereld verkrijgbaar is.

Met behulp van retailmakelaar KroesePaternotte vonden Fava en Kiro voor de flagship store een A1 locatie in het centrum van Amsterdam, vlak naast Madam Tussauds.
De vestiging aan het Rokin is ruim 100 vierkante meter groot. In de winkel waan je jezelf in de bruin-witte wereld van Duo Penotti. Bij gebleken succes kan het concept op meerdere plekken in Nederland of daarbuiten worden uitgerold. Op de openingsdag zal in de flagship store van 10.00 tot 12.30 uur gratis Duo Penotti ijs worden uitgedeeld.

Bron: ANP Pers Support

Photo credit: ANP Pers Support

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1