News Ticker

Militair foodfestival bij het Nationaal Militair Museum met Rudolph

rudolph

Het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soest organiseert in het weekend van 27 en 28 februari Festival Militair Culinair. In de sfeer van een foodfestival maken bezoekers hier kennis met de militaire keuken: van demonstraties met veldkeukens en het klassieke soldatendiner tot workshops en culinair happen met topkok Rudolph van Veen.

Tijdens Festival Militair Culinair ontdekken bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje de gebruiken van de militaire eetcultuur. Van koken in een pot boven het vuur tot keukenwagens en veldkeukens uit modernere tijden. Aan de hand van demonstraties krijgen bezoekers een kijkje in de militaire keuken en proeven zij de klassieke militaire hap. Liever een culinair gerecht? Probeer dan een van de culinaire varianten op klassieke militaire recepten.

Festival Militair Culinair vindt plaats op het buitenterrein bij het NMM en is in het weekend van 27 en 28 februari gratis toegankelijk tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Een bezoek aan het festival is goed te combineren met een bezoek aan het museum.

http://www.nmm.nl

Bron: ANP Pers Support

Photocredit: ANP Pers Support

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1